Over ons

Wij zijn de mannen achter VanStoerHout: Richard Plasschaert en Eliël Lok. Thuis allebei vader van een gezellig druk gezin, op de werkvloer samen verantwoordelijk voor alle meubels die de deur uit gaan. 

We pakten vroeger graag samen klussen aan thuis en bij vrienden. Wat begon als een terloopse opmerking over samen een bedrijf beginnen, heeft ons inmiddels hier gebracht: een paar jaar verder en trotse eigenaars van VanStoerHout.

Het uitdenken van praktische meubels en mooie oplossingen, het werken in de werkplaats en ook het persoonlijke contact met klanten… We genieten er dagelijks van en via dit blog delen we dat graag met jou.

Hadassa is ook deel van ons team. Minder vaak in de werkplaats: zij timmert online aan de weg. Ze houdt onze socials up and running en volgt wekelijks onze webstatistieken. Daarnaast kijkt ze ook graag even mee tijdens het ontwerpproces. Soms gaat ze nog een stapje verder en bedenkt zelf een nieuw item.

Waar we over bloggen

Wat is het plan? We zullen leuke gerealiseerde projecten met jullie delen, een kijkje in de keuken geven bij de ontwikkeling van nieuwe meubels en – last but not least – zaken waar we als ondernemers tegenaan lopen (met tips voor hoe we sommige dingen oplossen).

Leuk als je meeleest!